Hva Er File Extension IPT?

Autodesk Inventor er et dataprogram som lar deg lage tekniske tegninger som fungerer som prototyper for et nytt produkt, maskin eller teknologi. IPT-filer er en viktig del av å skape prosessen som brukes i Autodesk Investor.

Identifikasjon

En fil med IPT filtypen er kjent som oppfinner del fil. IPT filtypen Den fungerer som en markør til datamaskinen, signaliserer filen krever Autodesk Investor eller et kompatibelt program for å vise filen.

Kilde

Du er mest sannsynlig å finne en IPT-fil i undermappen av Autodesk Inventor programmappen der du lagrer dine prosjekter.

Funksjon

En fil med IPT filtypen inneholder oppsettet og planer for en bestemt del eller brikke i prototypen. Med Autodesk Inventor, er du i stand til å rotere en del for å kunne se den fra forskjellige vinkler og simulere hvordan delen vil flytte eller arbeid.

Egenskaper

Flere IPT-filer som hver representerer en enkelt del kan slås sammen til ett stort endelig prototype. Autodesk sparer denne kombinasjonen av alle dine IPT-filer som en engasjert fil.

betraktninger

I tillegg til Autodesk Inventor, er du også i stand til å se IPT-filer på SpaceClaim Professional-versjoner 2007 og senere, men IPT-filer kan bare skapes med Autodesk.