Hva Er File Extension Lemon?

Fildeling innebærer utveksling av media og andre filer via en Internett-forbindelse. Ett nettsted som gir mulighet for fildeling er LemonShare.net, som produserer LEMON filer.

Identifikasjon

En fil med en sitron filtypen er en LemonShare.net Last ned. Filtypen LEMON fungerer som en markør for å datamaskinen, signaliserer hva slags koding og komprimering ble brukt til å lage filen.

Lokasjon

Du er mest sannsynlig å finne en fil med en sitron filtypen i din nedlastingsmappe eller i det området du har valgt som standard for nedlasting fra nettleseren.

Funksjon

Når du laster ned spill, programvare, sanger, videoer, TV-programmer eller ebøker fra LemonShare.net, lagrer filen med en sitron filtypen.

Bruk

For å få tilgang til en sitron-fil, må du først pakke ut innholdet i filen, ved hjelp av en dekompresjon program som WinRAR. Dette er fordi sitron filen er komprimert, noe som betyr at innholdet har blitt gjort lite.

fordeler

Komprimeringen av sitron-filer gjør dem svært raske å laste ned, i motsetning til de filene som er tilgjengelige fra andre fildelingssider som kan ta timer.

betraktninger

For å legge inn et element på LemonShare.net, eieren av filen attesterer at de har de juridiske rettighetene til elementet; Det er imidlertid vanskelig å garantere at en bestemt LEMON fil på LemonShare.net er lisensiert og ikke i strid med lover om opphavsrett.