Hva Er File Extension MBD?

Filtypen MBD er mest sannsynlig en MP3-authoring-fil som brukes av Multimedia Builder, et multimedia-skapelse program. Det kan også muligens være en fil som brukes av revolusjonen EDX røntgen analysator, eller referere til en liten familie av identifiserte datavirus.

Multimedia Builder

Multimedia Builder, et program utviklet av MediaChance.com, lar brukerne opprette multimediefiler som MP3 og kosttilskudd som CD auto-run menyer.

Multimedia Builder MBD Files

MBD filer som brukes i Multimedia Builder henviser spesielt til filer som brukes til redigering av MP3-lydfiler.

Revolution EDX

Revolution EDX er et program utviklet av 4pi Analysis, Inc., og det brukes av leger og forskere til å analysere røntgen og mikroskop data. MBD er forlengelsen brukes til programmets katalogfiler.

MBD virus

MBD brukes for å nevne en rekke beslektede virus. ".MBD" Er vanligvis innledes med "Virus.DOS" og etterfulgt av et firesifret tall. Viruset replikerer på EXE-filer, men ifølge VirusList.com, er det ikke anses farlig.

Fjerning av virus

Sørg for at operativsystemet har alle nye oppdateringer som er installert og kjøre en virus scan. Hvis du ikke eier et antivirusprogram, Avast og AVG er to gratis alternativer tilgjengelig for nedlasting.