Hva Er File Extension MMF?

Programmerere og programvareingeniører velge filtyper basert på sine egne preferanser under programutviklingen. På grunn av dette, er det mulig for slike filer for å dele en felles forlengelse, som er tilfelle med .mmf filer.

Identifikasjon

En fil med .mmf utvidelsen er kjent enten som en syntetisk musikk mobil applikasjon fil eller en Microsoft melding fil.

programmer

Syntetisk musikk mobil programfiler er forbundet med mobiltelefoner som støtter filer laget av Yamaha. En melding fil Microsoft er produsert av Windows Mail NT, en e-post program som ble produsert av Microsoft før Outlook og Outlook Express.

Funksjon

En syntetisk musikk mobil programfilen inneholder vanligvis en tilpasset ringetone for en mobiltelefon, men sjelden er tekst eller grafikk. En Microsoft meldingsfilen er en e-postmelding som du har sendt eller mottatt.

Kilder til Yamaha MMF filer

Syntetisk musikk mobile applikasjons filer med Yamaha SMAF programvare som er tilgjengelig direkte fra selskapet, og kan spilles med Yamaha MidRadio Player for Windows eller Mac OS. Ringetoner med .mmf forlengelse er tilgjengelig fra en rekke tredjeparts nettsteder også.

Funksjonene i Microsoft MMF filer

Microsoft meldingsfilene vanligvis lagret i "Winnt35" mappe på harddisken på en Windows-basert datamaskin. Microsoft .mmf filene kan importeres for visning i Outlook Express ved først å konvertere filen til en PST-fil ved hjelp av Microsoft Exchange-programmet.