Hva Er File Extension ResX?

Produsert av Microsoft, er .NET Framework et stykke programvare som brukes til å hjelpe dataprogrammerere utvikle lister over instruksjoner som datamaskiner følge for å fullføre oppgaver, kjent som programmer. Et antall filer som er forbundet med bruk av Framework, inkludert .resx filer.

Identifikasjon

En fil med .resx filtypen er kjent som en ressurs fil.

Funksjon

ResX filer inneholder små lister over instruksjoner som programmerere inkluderer innenfor større programmer for å utføre en rekke trinn i en oppgave.

fordeler

ResX filer kan opprettes eller redigeres med en tekst editor program, som Wordpad eller Notepad ++, og er enkle å lage, fordi koden består av engelske ord i stedet for tall eller bokstaver. ResX filer spare programmerere tid fordi den samme filen kan brukes flere ganger i programmer med bare å skrive inn filnavnet, i stedet for å skrive ut hele listen med instruksjoner lagret i filen igjen og igjen.

Systems

ResX filer og deres programmer fungerer bare på datamaskiner som er installert med .NET Framework, og denne programvaren er bare tilgjengelig for Windows-baserte datamaskiner.

betraktninger

Hvis du sletter en .resx fil fra datamaskinen, programmene som bruker denne filen vil ikke lenger fungere skikkelig.