Hva Er File Extension Scn?

Tegnene som utgjør filtyper som brukes og som er opprettet av et program er tilordnet basert på preferansene til ingeniører og programmerere som skapte spillet. På grunn av dette, er det mulig for to fullstendig irrelevant filer for å dele den samme forlengelse, som er tilfelle med SCN filer.

kilder

SCN-filer kan være forbundet med videospill Sim City, et spill som lar deg bygge og drive din egen by. Alternativt kan SCN filer opprettes av programvare for videoredigering Pinnacle Studio.

Identifikasjon

Sim City SCN-filer er Sim City scenariofiler, mens Pinnacle Studio oppretter Pinnacle motivfiler.

Funksjon

Sim City scenariofiler inneholder hele oppsettet for byen som du begynner ved starten av et nytt spill, og de inkluderer funksjoner som gatestruktur og terreng informasjon. Når du oppretter en film fra en rekke forskjellige scener med Pinnacle Studio, Scene filene inneholder informasjon om når hver film skal begynne eller slutte i filmen.

Egenskaper

Sim City scenario filer er kun brukt av Sim City 2000 eller 2K, og finnes vanligvis i programmappen for spillet. Vanligvis er Pinnacle Studio filer automatisk generert når du oppretter en film, og vises i en undermappe av programmets hovedmappe.

betraktninger

Fordi begge typer SCN filer er nødvendig for sine respektive programmer til å fungere skikkelig, aldri slette en SCN fil fra datamaskinen.