Hva Er File Extension SP2?

Hva Er File Extension SP2?


Operativsystemer som Windows vil ofte kreve oppdateringer, feilrettinger og sikkerhetsoppdateringer. Windows utgivelser programvarerettelser kalt "Service Packs" etter behov. Service Pack 2 eller SP2 ble lansert for Windows XP og fikset en rekke feil. Service Pack 2 er fortsatt tilgjengelig for nedlasting og svært enkel å installere.

Hva er SP2?

Windows SP2 brukes med alle versjoner av Windows XP. Den er kompatibel med alle maskiner og alle utgivelsen av Windows (profesjonell eller home edition). Dessuten inneholder SP2 alle oppdateringene som trengs for installasjon.

SP2 løser

SP2 er først og fremst en sikkerhetsoppdatering, noe som betyr at det inneholder en rekke feilrettinger for å forbedre sikkerheten på systemet ditt. Det inkluderer også en rekke ekstra funksjoner som legger til den totale brukeropplevelsen. SP2 leverer et tillegg til Security Center som sporer sikkerhetsinnstillingene, og varsler deg hvis det er en økt risiko, sletter Internet Explorer 6 media bar og slår av standardinnstillingen for Messenger.

programvare Location

Vanligvis det beste stedet å finne et Microsoft-produkt er fra Microsoft-nettstedet. Men i tilfelle av XP SP2 støtte avsluttes 13. juli 2010 fordi SP3 har blitt lansert, og er lett tilgjengelig for nedlasting. Du kan finne XP SP2 på uavhengige programvare nettsteder som Programvaren Patch. Hvis du kjører Windows Vista, laste ned en SP2-oppdateringen direkte fra Microsoft oppdateringspakken sentrum (se referanser).

Installere

Microsoft gir itsr programvareoppdateringer enkel å installere. Når du har funnet en nedlasting sentrum, trenger du bare å laste ned zip eller andre vedlagte filen og kjør installasjonsprogrammet. En veiviser vil sprette opp og veilede deg gjennom installasjonsprosessen før det er ferdig.

XP Service Pack 3

Windows har gitt ut XP SP3, som inneholder tidligere utgitte oppdateringer samt noen unike funksjoner. I tillegg til de fordelene som SP2 fulgte med SP3 inneholder også nye nettverksfunksjoner som Digital Identity Management Service, en Peer Name Resolution Protocol 2.1 og Remote Desktop Protocol 6.1. Disse nye utgivelser forbedre nettverkssikkerhet og kommunikasjon på Windows XP-system.