Hva er filtype ukjent?

Hva er filtype ukjent?


En filtype er en tre- eller fire-brev suffiks festet til en fil som informerer operativsystemet på den type data filen inneholder, hvilket program den skal bruke til å laste ned filen, og hvordan programmet skal håndtere dataene.

File Extension Eksempler

Filtyper tjene til å både informere operativsystemet og programmene du har lastet om filformatet dataene i filene, og legge til rette for enklere organisering og filsøk. Eksempler på filtyper inkluderer .MP3 for MP3 lydfiler og JPG eller * JPEG for JPEG bildefiler.

Finne Forlengelse av en fil

Visning av filen type en fil i Microsoft Windows er så enkelt som å venstreklikke på filen, som vil vise hvilken type fil i nedre venstre hjørne av mappevinduet du ser på i øyeblikket. Finne den faktiske filtypen innebærer vanligvis en høyre-klikk med musen, etterfulgt av en venstre-klikk på "Properties", som da vil vise den faktiske forlengelse i "Filtype" -feltet.

Hva det betyr når filtypen er "Ukjent"

Når utvidelsen av en fil er oppført som "Ukjent" eller Windows viser en feilmelding når du forsøker å åpne en fil, betyr det at enten det er for øyeblikket ingen programmer installert på maskinen din som forstår hvordan å behandle den type fil eller operativsystem har ingen søknad knyttet til filtypen. Vanligvis vil Windows deretter vise en liste over installerte programmer, slik at brukeren til å forsøke å åpne filen med et eksisterende program. Linken ligger i "Ressurser" i denne artikkelen beskriver ulike kjente filtyper fra A til Z.