Hva er filtypen .ptm?

En filtype er rekken av tegn som følger en periode i et filnavn som er valgt av programvareutviklere basert på egne preferanser. Det er mulig for to ulike typer filer å bruke den samme filtype, noe som er tilfellet med .ptm filer.

Identifikasjon

En fil med .ptm filtypen er kjent enten som en Polytracker modul eller en MapPoint kart fil.

programmer

Polytracker moduler er laget av et program som kalles Polytracker, som brukes til å lage lydfiler. En MapPoint kart filen er knyttet av et program kalt Microsoft MapPoint.

Funksjon

Polytracker modulene inneholder et musikkstykke som inneholder en sang komponert fra flere forskjellige spor som hver inneholder en bestemt instrument eller stemme. En MapPoint kart fil er et kart laget ved hjelp MapPoint.

Bruk

MapPoint kart-filer brukes til å lage kart for service, transport eller levering avdelinger som viser ruten et bestemt kjøretøy er ment å ta på en gitt dag. PTM filene brukes av MapPoint versjon 2000 og senere utgaver av programmet.

programmer

På Mac OS-maskiner, kan programmet CocoModX brukes til å få tilgang .ptm filer. Windows-baserte programmer for .ptm filene inkluderer Prodatron DigiTrakker, Impulse Tracker og svar Tracker.