Hva Er Flag-knappen på Facebook?

Hva Er Flag-knappen på Facebook?


Facebook kan være et nyttig verktøy for å holde kontakten med venner og familie, men det er også et arnested for svindlere, rovdyr og identitetstyver. Å være forsiktig med personvernet på nettet kan hjelpe deg å være ugjennomtrengelig for e-kriminelle, men Facebook har også en flagging system på plass. Ved flagging innlegg, sider og brukere som upassende, varsle deg Facebook sikkerhetsteam til et problem for fremtiden observasjon og handling. Ved flagging mistenkelig aktivitet, du bidra til å gjøre Facebook et tryggere sted for alle.

Hensikt

Flagget knappen kan Facebook-brukere til politiet sine egne profiler, nyhetsstrømmer og sider for å se etter potensielle lovbrytere. Når du åpner din Facebook-konto, er du pålagt å godta visse vilkår, noe som inkluderer beskyttelse av andre. Hatmeldinger, ærekrenkelse, spam, vold, kriminalitet, nakenhet og pornografi ikke er tillatt på Facebook. Med 400 millioner mennesker besøker nettstedet hver måned, kan Facebook sikkerhetsteam ikke identifisere noen lovbryter. Det er opp til brukerne å varsle team av potensielle problemer.

Hvordan

Å flagge noen innlegg, bilde, side eller annen kommunikasjon som bryter Facebooks vilkår og avtaler, holder du markøren over det innlegget. Når en liten "X" vises, klikker du på den og velg "Rapporter post / spam." Du vil da komme til å velge mellom en rekke grunner for flagging et bestemt innlegg eller side, alt fra spam til vold og selvskading. Klikk på "Send" for å sende flagget til Facebook sikkerhetsteam.

Hva skjer?

Når du sender inn ditt flagg, blir innlegget fjernet fra veggen eller nyhetsfeed. Flagget er sendt til sikkerhetsteam, hvor det er deretter analysert og undersøkt. Skulle sikkerhetsteam finne flere lovbrudd eller problemer, kan den personen du har rapportert bli utestengt fra Facebook. Hvis laget ikke finner et problem eller krenkelser er en mild en, kan vedkommende bli overvåket i løpet av kort tid.

Staying Safe

Du gjør deg selv et mål for e-svindlere når du deler for mye informasjon på Facebook. Hold deg selv og din informasjon trygg ved veksling personverninnstillingene slik at profilen din er bare synlig for godkjente venner. Beskytt deg selv ved å bare dele ikke-identifiserende informasjon på Facebook og rapportere eventuelle mistenkelige atferd, nettsteder eller applikasjoner som ber om din personlige info.