Hva er fordelene med bærbare datamaskiner i klasserommet?

Hva er fordelene med bærbare datamaskiner i klasserommet?


Som teknologiutviklingen blir det mer og mer populært for skoler å integrere bærbare datamaskiner i klasserommet. Selv om dette gir en rekke fordeler, de mot ideen hevder negativene oppveier fordelene. De hevder distraksjoner bærbare tilby studentene kan avlede dem fra deres læring. Når det er sagt, er det klare fordeler involvert med å bruke bærbare datamaskiner i skolen som bør minst vurderes før du gjør opp tankene dine om emnet.

Tjueførste århundre Ferdigheter

Ifølge University of Southern Florida (USF), er en av de største fordelene med bærbare datamaskiner i klasserom utviklingen av hva universitetet kaller "21st Century skills". Disse ferdighetene består av affinitet for større samarbeid med andre studenter, større entusiasme mot læring og evnen til å lære selvstendig. Denne siste ferdigheten er ekstremt viktig fordi tillater elevene å bedre forstå hva de lærte på skolen ved å være i stand til å undersøke for seg ting de kanskje ikke har forstått i leksjonen. Dette fremmer kritisk tenkning, problemløsning og evnen til å effektivt kommunisere med andre.

convenience

Bærbare datamaskiner gjør læring mye mer praktisk for mange grunner å hjelpe studentene bli motivert oftere, som det er nå enklere å gjøre arbeidet sitt. Med tekstbehandlere studenter kan skrive sine notater og har sitt arbeid organisert på sine datamaskiner. Tekstbehandlere gjør oppgaveskriving mye enklere, ifølge en Wired.com artikkelen. I de siste studentene ville ha måttet fysisk hånden skrive flere kopier av oppdrag å fullføre en første, andre og siste utkast, for eksempel. Med ordet prosessorer blir det mye raskere og mer praktisk å redigere skrevet oppgaver. Også har forsker oppdrag blitt mye raskere og enklere om studentene har tilgang til internett. I stedet for å gå til et bibliotek og forske i bøker, kan elevene få tilgang til tilsvarende informasjon med noen få museklikk.

Attitude og produktivitet

Ifølge University of Southern Florida (USF), ut av 12.000 studenter spurte, 70 prosent hevdet at bærbare PC forbedre kvaliteten på arbeidet og får dem mer involvert i klasserommet. Studentene også hevdet at de får gjort mer når du bruker en bærbar PC og at bærbare bruk gjør skolen mer interessant. Noen verktøy som gjør skolen mer interessant for studenter gir åpenbare fordeler for både elever og lærere. Ifølge USF, skoler der elevene bruker bærbare datamaskiner opplever færre student fravær og mange skoler rapporterer også en nedgang i disiplinære problemer blant studenter som bruker bærbare datamaskiner i klasserommet.