Hva er fordelene med Dual Datamaskin harddisker?

"Oppgradering og utvide" er navnet på spillet når det gjelder teknologi, og datasystemer er ikke annerledes. Maskinvare fremskritt i makt og utvider i omfang i det som virker som en ukes mellomrom. Dette konstant tilstand av utvikling steder en bratt læringskurve på noen som ønsker å være hjemme-PC updater. Imidlertid har harddisk oppgraderinger stått testen av tid når det gjelder omfang og nytte.

fordeler

Legge til en ekstra harddisk til hvilken som helst datamaskin system gir mange betydelige ytelsesfordeler. For eksempel plassere virtuelt minne på en sekundær stasjon øker ytelsen som stasjonen kjører operativsystemet trenger ikke å hele tiden være å sjekke virtuelt minne og lasting OS-filer, og dermed spre lasten over to medier med uavhengige responstid.

Størrelse

Legge til en ny stasjon øker den maksimale mengden av media, som for eksempel musikk eller filmer, som kan bli permanent lagret på systemet. Dessuten kan antallet programmer som kan installeres økes, sammen med noe arbeid produsert på disse programmene.

Egenskaper

Å ha en ekstra harddisk åpner for mer enn ett operativsystem som skal installeres effektivt for å gi rom for en mer robust arbeidsmiljø og en måte å fortsatt starte datamaskinen hvis en av stasjonene skulle svikte.

Potensielle

Benytte en RAID-konfigurasjon, en bruker kan kombinere to separate stasjoner sammen og har operativsystemet se de to stasjonene som én, og dermed gir nesten doblet data båndbredde og redundans i tilfelle en diskfeil (se Ressurser).

betraktninger

Med den økende populariteten til eksterne harddisker, legge til en ny stasjon - som lett kan tas hvor som helst ved bare å koble en USB-kabel - har blitt enklere enn noensinne, og krever mindre enn et minutt av første oppsettet tid.