Hva er fordelene med portaler?

En portal er et nettsted som gir en inngangsport til andre nettsteder. Portalen samler lenker og data på ett sted og deretter henviser besøkende til andre steder for mer informasjon. For eksempel, Yahoo! og AOL er populære portalen nettsteder. Utvikling av en slik portal gir flere fordeler for din bedrift, organisasjon eller årsak.

Lite behov for Content

Når du setter opp ditt nettsted som en portal for å henvise besøkende til andre nettsider på internett, trenger du ikke å bekymre deg for å skrive mye innhold å holde nettsiden relevant. Alt du trenger på minimum er en liste over linker. Hvis noe, kan du skrive noen få linjer som beskriver hver kobling i mer detalj, slik at besøkende kan vurdere hvorvidt nettstedet inneholder nødvendig informasjon. Dette eliminerer eller reduserer kostnadene ved å ansette forfattere til å utvikle innhold på nettstedet ditt regelmessig mens det fortsatt gir en verdi for de besøkende.

Convenience for besøkende

Portaler er svært praktisk verktøy for besøkende som trenger omfattende informasjon om et bestemt emne. For eksempel, hvis du utvikle en portal nettsted om Shihtzu hunden omsorg linke til ulike artikler og produkter som vil hjelpe en Shihtzu eieren bli kunnskapsrik om hans type hund, han trenger ikke å utføre flere nettsøk for de ulike deler av informasjonen. Ditt nettsted er også mer sannsynlig å få bokmerke og besøkte ofte når du gir masse verdifull informasjon, leads og linker for de besøkende.

Hyppige besøk kan føre til annonsører

En annen viktig fordel med portaler er at til tross for minimal kostnad med å sette en opp, kan du likevel sette opp en rekke måter å få annonseinntekter fra portalen nettsted. Hvis du får mye trafikk til nettstedet over tid, vil selskapene være mer sannsynlig å kjøpe reklameplass. Du kan også legge til dine egne annonser nær oppføringen av linkene på de ulike portalsider. Dessuten kan noen av lenkene i portalen nettstedet være til din egen online virksomheter eller affiliate linker til selskapene du gjør forretninger med. På grunn av den lave setup kostnader dette er en ideell måte å maksimere profitt ved etablering av et nettsted.