Hva er fordelene med Radio & video over Internett?

March 18 by admin

Med enheter som iPod, mobiltelefoner og netbooks, kan du nyte din favoritt sanger, videoer og filmer døgnet rundt, enten i komforten av ditt hjem eller mens du er på farten.

Adgang

Internett-radio og video gir mye bredere tilgang, siden nettsteder kan nås nesten hvor som helst. Før Internett-radiostasjoner og videostreaming, programmer sendt på AM eller FM-radiostasjoner var ikke tilgjengelig for noen utenfor det lokale lytteområdet.

convenience

Hvis du gikk glipp av din favoritt sang eller et program når det luftes på konvensjonelle radio- eller TV-stasjoner, må du vente til det kommer rundt igjen. Med video streaming på nettet, kan du høre sanger eller se videoer og programmer når det passer deg.

tilpasning

Med Internett-radio og video, kan du pause, spole og spole frem så mye du vil for hver sang, video og program. Du trenger ikke denne fleksibiliteten med radiostasjoner og videoer spilles over eteren.

Bildetekster tekster~~POS=HEADCOMP

De fleste online radiostasjoner har en rullende tekst for sang og artistnavn som de er spilt. Radiostasjon disc jockey vanligvis ikke kunngjøre navnene på hver sang eller artist.

På farten

De fleste mobiltelefoner har nå tilgang til Internett. Mange sanger og videoer er også opprettet med evne til å laste ned til din iPod eller mp3-spiller. Med disse moderne bekvemmeligheter, kan du nyte media mens du handler, må du vente en legetime, eller lå ved bassenget - alt uten å distrahere de rundt deg.

Related Articles