Hva er fordelene ved å bruke OneNote?

Hva er fordelene ved å bruke OneNote?


Microsofts OneNote samarbeidsprogram fungerer som et sentralt område for flere brukere å samarbeide og dele informasjon ved hjelp av digitale "bærbare". Det fungerer som et oppbevaringssted for mange forskjellige typer filer og har unike organisatoriske funksjoner for å holde data på hånden og enkelt hentes. Fordeler med å bruke OneNote inkluderer enklere nettverk, mer effektiv bruk fil, kompatibilitet med de fleste vanlige filtyper og integrasjon med andre Microsoft Office-produkter.

Samarbeid

delingsfunksjonen OneNote sin tillater flere brukere på et nettverk for å koble til den samme bærbare for å vise informasjon eller gjøre endringer. Siden en bærbar PC kan ha mange forskjellige forfattere og et stort volum av informasjon, OneNote streker automatisk siste endringene og viser forfatterne av nytt materiale for enkel samarbeid. OneNote har også en web-app og en app for å koble fra enheter uten den fullstendige versjonen av programvaren installert.

Informasjon lagring og gjenfinning

I motsetning til noen søk indeksering, begynner OneNote marginale søkefunksjon som viser resultater mens du skriver for raskt å finne de ønskede filene. Brukere kan legge inn ord for lyd- og videofiler for som vil hjelpe andre i raskt å finne og åpne media. OneNote søk kan dekker hele historien til søknaden eller fokusere på enkelt bærbare eller grupper av bærbare datamaskiner.

kontor Integrasjon

Som en del av Office-programmet suite, bruker OneNote samme grensesnitt som andre Office-programvare. Dette gjør det enkelt for brukere kjent med Word eller Excel for å navigere i menyer og valg av OneNote. I tillegg til å arbeide problemfritt med de fleste Office-filformater, kan OneNote sende og motta dokumenter til og fra andre Office-programmer, inkludert å sende filer direkte til Word eller sende en e-post i Outlook til en bærbar PC.

multimediefunksjoner

Mens de fleste produktivitet programvare fokuserer på en enkelt filtype, fungerer OneNote med de fleste vanlige dataformater og kan importere mange ulike typer medier. Kompatible formater inkluderer Excel, Word og PowerPoint-dokumenter; GIF, JPEG, PNG, BMP og TIFF-bildefiler og WMV videofiler. Brukere kan også ta opp nye medier direkte i OneNote bruker en vedlagt webkamera og mikrofon.