Hva er forskjellen mellom bredbånd og ADSL?

July 12 by admin

Hva er forskjellen mellom bredbånd og ADSL?


Bredbånd er en elektronikk ingeniør begrep som ofte brukes for å referere til høyhastighets Internett-tjenester. Dette er Internett-tjenester som er raskere enn telefonbasert oppringt, og er alltid koblet. DSL er en av de to ledende teknologier som brukes for å gi bredbånd. Den andre er kabel; satellitt, fiberoptiske og andre er mindre vanlig.

DSL Detaljer

DSL står for Digital Subscriber Line. Den bruker eksisterende telefonkabler, men ikke forstyrrer telefontjeneste. Da lagt til en vanlig telefonlinje, er spesielle filtre som kreves for telefoner, faksmaskiner, alarmer og annet utstyr på linjen. Hastighetene og kostnader for DSL er generelt sammenlignbar med kabel. Velge mellom DSL og kabel kan komme ned til tilgjengeligheten av hver tjeneste. På grunn av tekniske begrensninger DSL, er det ikke tilgjengelig på alle telefonlinjer, og det kan være ekstra kostnader hvis en telefonlinje ikke allerede brukes for telefontjenester.
Residential DSL, som de fleste bredbånd Internett, er vanligvis asymmetrisk (ADSL), som ganske enkelt betyr at nedlasting er raskere enn å laste opp.

Related Articles