Hva er forskjellen mellom Microsoft Office og Microsoft Word?

Bruk av Microsoft Office og Microsoft Word er en integrert del av moderne profesjonell arbeidsplass. Over tid har både blitt viktige verktøy i gjennomføringen av rapporter, presentasjoner og andre kontorprosjekter. Til syvende og sist, Office og Word er tilsvarende Microsoft-verktøy i stedet for separate programmer.

Sammenligning

Microsoft Office er en pakke med programmer som er laget av Microsoft. En av søknadene, Microsoft Word, er et tekstbehandlingsprogram som brukes til å lage og skrive ut tekstdokumenter. I tillegg til Word, inkluderer Microsoft Office-program samling Excel, Publisher og PowerPoint

Historien om Microsoft Word

Den første versjonen av Microsoft Word ble utgitt enkeltvis i 1983. Med typografisk kvalitet utskrift, linjeskift, og kursiv og fet-faced skrifter på skjermen, Ordet var det første programmet som inneholdt en skjerm versjon av et dokument som direkte lignet den trykte utgaven . Som i 2010, er Microsoft Word toppen tekstbehandlingsprogram i verden.

Historien om Microsoft Office

Microsoft introduserte den tidligste versjonen av Office produktivitet suite av applikasjoner i 1989. Mer enn 20 år senere lanserte Microsoft Microsoft Office 2010, med elektroniske versjoner av sine Word, Excel, PowerPoint og OneNote-applikasjoner. Som i 2010, Microsoft Office er den mest populære kontorpakke i verden, med versjoner av Microsoft Office installert på mer enn 1 milliard personlige datamaskiner over hele verden.