Hva er forskjellen mellom Microsoft Word og Word Processing?

Hva er forskjellen mellom Microsoft Word og Word Processing?


Forskjellen mellom Microsoft Word og tekstbehandling er at tekstbehandling er en fellesbetegnelse som refererer til et program som lar deg redigere og formatere tekst. Microsoft Word er et populært merke av tekstbehandlingsprogrammet.

Historie

Selv om tekstbehandlere var opprinnelig lik skrivemaskiner med tekstbehandling, forekommer tekstbehandling dag gjennom programvare som Microsoft Word.

Egenskaper

Ifølge University of Illinois i Chicago faglige databehandling hjemmeside, de fleste tekstbehandlingsprogrammer bruker en WYSIWYG-format, noe som gjør at du kan se dokumentet slik det vises på trykk.

Potensielle

Elektroniske søknader er den nyeste formen for tekstbehandlere. Du får tilgang til programvaren via en nettleser. Du kan skrive ut eller lagre dokumentet på din datamaskin eller programmets brukerkonto.

Funksjon

De fleste tekstbehandlingsprogrammer lar deg legge inn og redigere tekst, formatere dokumentet, og sette inn grafikk, Internett-koblinger og objekter.

Fun Fact

Ifølge University of Marylands historie tekstbehandling, i 1964, IBMs Magnetic Tape / Selectric skrivemaskiner var den første maskinen slik at kontordame til å redigere og lagre teksten før utskrift.