Hva er forskjellen mellom MS Word temaer og stiler?

Hva er forskjellen mellom MS Word temaer og stiler?


Ved første blikk kan det virke som temaer og stiler i Microsoft Word tjene samme funksjon. Begge funksjonene kan du endre farger, skrifttyper og stilsett. Forskjellen er at temaene definere det generelle utseendet på dokumentet mens stiler har ulike palett alternativer som arbeider med de viktigste design.

temaer

Temaer kontrollere de viktigste aspektene av dokumentet. Farger, skrifttyper, diagrammer, tabeller, titler, former og diagrammer er harmonisert for å gi dokumentet en glatt, profesjonelt utseende.

Styles

Stil (eller hurtigstiler) endre variabler innenfor temaet for å tillate tilpassing. Du kan endre farge og skriftsnitt kombinasjoner ved å velge blant tilgjengelige gallerier som har blitt designet for å utfylle temaet. Mens det er mulig å tilpasse et tema direkte, stiler tillate deg å gjøre endringer vite at ditt valg vil være godt tilpasset og optimalisert for lesbarhet.

Konklusjon

Tenk deg at temaene er et godt skreddersydd dress for dokumentet. Styles er de forskjellige skjorter og slips du kan matche med drakten for å gjøre den til din egen.