Hva er forskjellen mellom Norton Internet Security & virusbeskyttelse?

Hva er forskjellen mellom Norton Internet Security & virusbeskyttelse?


Det er mange virus som kan infisere en datamaskin når en bruker åpner en e-post eller laster ned en fil. Forstå forskjellene mellom rett virusbeskyttelse og Internett sikkerhetsprogramvare før de bestemmer seg en over den andre.

inkludert funksjoner

Norton Internet Security 2011 inneholder anti-virus programvare. Internet Security tilbyr også identitet beskyttelse funksjoner som lagring og sikring av passord og personlig informasjon. En annen stor forskjell er at mens både vil beskytte datamaskinen, vil Internet Security også overvåke og sikre nettverket og tilbyr foreldrekontroll.

Koste

Som i 2010, kan Norton Anti Virus 2011 kjøpes på nettet direkte fra Norton hjemmeside for $ 59,99 med en ett års abonnement. En ett års abonnement kjøpes på nettet for Internet Security-programmet hentet en pris på $ 79.99. Rabatter er tilgjengelig for begge produktene hvis toårige abonnement er kjøpt.

betraktninger

Hvis brukeren har flere programmer fra ulike selskaper for å dekke de samme funksjonene som finnes i Internet Security 2001, er det alltid en risiko for at ett av programmene vil bli glemt når det gjelder tid til å fornye abonnementet. Etter å ha alle funksjonene med ett program bidrar til å hindre brukeren fra mangler viktige fornyelse datoer fra visse dyrebare funksjoner.

Advarsel

Virus er ikke de eneste truslene når du bruker Internett. Brannmur og identitetsbeskyttelse tilbudet flere områder av beskyttelse. Foreldre som er bekymret for hvilke nettsider barna besøker kan ha nytte av foreldrekontrollfunksjonen. Disse ekstra funksjoner finnes kun i Internet Security.