Hva er forskjellen mellom Open & Delt nøkkel?

Wired Equivalent Privacy (WEP) kryptering beskytter datanettverk av autentiserings brukere. En nettverksadministrator setter sitt WEP-kryptering for å bruke enten delte nettverksnøkler eller åpne taster, hver med sine egne fordeler og ulemper.

funksjoner

Åpne sentrale systemer forespørsel fullmakt til å delta i nettverket ved å tilby en Service Set Identifier (SSID) passord og ruteren svarer med suksess eller fiasko. Delt sentrale systemer har brukerne sette et passord manuelt på hvert system. Når en klient prøver å koble til et nettverk, det krypterer passordet og sender den til ruteren, håper det stemmer med passord på ruteren.

fordeler

Delt nøkkelautentisering systemer har mindre denial of service angrep enn åpne nøkkelsystemer siden angripere ikke kan sende søppel pakker inn i nettverket. Åpne viktige nettverk gir større samlet sikkerhet som brukere prøver å få tilgang til en WEP-nettverket må oppgi et passord hver gang påloggingsforsøk.

Advarsel

Siden et nettverk med felles nøkler forutsetter at alle brukere er ekte, kan hver stasjon tyvlytte på en annen stasjon trafikk. Hackere kan observere kommunikasjonen mellom andre systemer og stjele krypterte meldinger. Hackere på åpne viktige nettverk har ikke denne muligheten.