Hva Er Fremme knappen på Facebook?

Hva Er Fremme knappen på Facebook?


Bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner kan bruke Facebook til å fremme deres tjeneste eller årsak. Med et potensielt publikum på millioner av mennesker over hele verden, og skaper en Facebook-side er en gratis og enkel måte å øke lokal og internasjonal eksponering. Nettstedet tilbyr bedrifter og tjenesteleverandører en rekke måter å fremme sine virksomheter.

Handle om

Hvis du er administrator for en Facebook-side, kan du lage en side for din organisasjon eller tjeneste. Når siden er oppe og går, kan du fremme det på to måter. Du kan annonsere på Facebook, noe som eksponerer din merkevare eller en tjeneste til et nytt publikum, og du kan opprette en fremme knappen for eksterne nettsteder som kobler eksisterende fans til din Facebook-side, slik at de kan finne ut mer om merkevaren, samhandle med andre fans og hold deg oppdatert på siste nytt.

Innvendig

Når du har opprettet din Facebook-side, kan du annonsere det til et bredere publikum på nettstedet ved å klikke på "Markedsfør siden din" knappen på venstre side. Bruke malen, eller tilpasse som du vil, kan du lage en liten annonse som Facebook vil vise til andre brukere når de surfer på nettsiden. Du kan velge hvilke demografiske du ønsker å målrette, spesifisere land, kjønn, alder, sivilstatus og utdanning eller arbeid historie.

Utvendig

Facebook lar deg lage en HTML-knappen, også kalt en "merke", for å plassere på eksterne nettsteder, for eksempel bedriftens nettsider eller blogger, som link til din Facebook-side. Du kan gjøre dette ved å gå til www.facebook.com/badges og velge "Side Badge" alternativet. Når du har tilpasset skiltet ditt, vil Facebook gi deg en HTML-kode som du kan lime inn i din nettside eller blogg. Når leserne klikker på merket, vil det ta dem til din Facebook-side, og de kan delta i samfunnet der.

betraktninger

Opprette merker som fremmer din Facebook-side på andre nettsteder er gratis, men du må betale for å annonsere din side innenfor Facebook. Det er ingen fast avgift for annonsering og beløpet du bruker vil avhenge av budsjettet. Du kan velge å betale en avgift for hver bruker som klikker på annonsen, et alternativ som kalles CPC, eller du kan betale for hver 1000 ganger Facebook viser annonsen din, CPM alternativet. Du kan også angi en daglig avgift grense, slik at du kan holde kontroll over hvor mye du bruker på Facebook annonsering.