Hva er gode virtuelle spill som jeg kan spille gratis på nettet?

Hva er gode virtuelle spill som jeg kan spille gratis på nettet?


Online virtuelle spill begynte å bli populær når Sims Online ble lansert i 2002. Da World of Warcraft ble lansert i 2004, var det klart at online virtuelle multiplayer spill var kommet for å bli. Siden har mange versjoner av virtuelle online spill blitt lansert og nytes av mennesker over hele verden. Mens noen spill krever en engangs eller månedlig abonnementsavgift for å spille, vil du finne noen perler på internett som er helt fri til å nyte.

Andre liv

Dette er et spill som leverer akkurat det den lover, et nytt liv. Når du registrerer deg for en gratis konto og skriv inn den virtuelle verden, er du ført gjennom en enkel å navigere tutorial som lærer deg hvordan du kan styre den nye verden, hvordan å skape karakteren av drømmene dine og hvordan du kan utforske verden ved å finne konkrete ting som kan interessere deg.

Fra college klasserom til nattklubber, det er noe i Second Life for alle. Spillet er gjengitt i 3D, slik at du kan forvente at grafikken skal være imponerende. Spillerne har en mulighet til å møte nye venner, spille virtuelle spill, ta turer på stranden, delta på konserter og til og med starte en bedrift.

Lord of the Rings Online

Du trenger ikke å være en fan av bøkene og filmene til å nyte denne online multiplayer spill. Spillere kan velge å spille som en hobbit, dverg, alv eller menneske. Når et tegn er opprettet du er midt i en virtuell verden, komplett med en rik historie linje som vil lede deg gjennom spillet på en måte som gjør at du føler at du er på et ekte eventyr.

Når karakteren din har gått gjennom den innledende opplæringen eventyr, kan du spille på egen hånd som du lærer mer om spillet, eller du kan slå seg sammen med andre for å oppnå harde oppgaver og oppdrag som du nivå karakteren din opp og utforske den massive verden. Spillet er gratis å spille med noen oppgradering og i spillproduktsalg.

menneskelig Age

Denne gratis virtuell ledelse spillet gir deg muligheten til å "adoptere" en virtuell menneskelig og gå dem gjennom livet fra forhistorisk tid gjennom det 21. århundre. Det er et enkelt spill som er smart og virkelig setter hjernen din til god bruk. Det er dinosaurer å jakte, bondens marked å besøke og landsbyer å utforske. Du kan få en jobb, bli bonde og gjøre en rekke interaktive livserfaringer som du avanserer i spillet

Menneskelig alder kan du begynne i fire forskjellige miljøer, inkludert Jurassic, kelterne, Egypt og Hellas slik at du får en annen opplevelse avhengig av hvilket alternativ du velger når du begynner spillet.

Perfekt verden

Dette er et online eventyrspill som omfatter bruk av en virtuell multiplayer miljø. Spillet er gratis å laste ned og spille. Den store verden fokuserer på å bekjempe korrupsjon for å opprettholde det som er ansett som en perfekt verden. Det tilbyr oppdrag å fullføre, kampoppdrag å stri med og et eventyr historie som er unik fra andre konsepter på internett.

Din karakter kan være en av fem løp, inkludert menneske, Tideborn og Earthgaurd. Du kan velge mellom 10 klasser av jobber for å matche din karakter med, noe som gir en plattform for karakter diversifisering i verden som mange andre gratis online virtuelle spill ikke kan tilby.