Hva er Googles versjon av Skype?

Hva er Googles versjon av Skype?


Mens Microsofts Skype er en dominerende kraft i direktemeldinger, Google tilbyr et alternativ i form av Google+ Hangouts. I motsetning til stasjonære og app-basert Skype, er Hangouts webbasert slik at den kan brukes fra nesten hvilken som helst datamaskin. For å kunne bruke Hangouts, trenger du en Google eller Gmail-konto, en mobil enhet eller en nettleser som kan kjøre Flash-innhold. Hvis du bruker Google Chrome nettleseren, kan du også ha direkte chatting ved hjelp av en nettleserutvidelse.

grunn~~POS=TRUNC funksjoner

Google+ Hangouts idrett alle de grunnleggende funksjonene du kan forvente fra en standard instant messenger: direktemeldinger til kontakter, gruppechat og stemme og video chatting. Gruppe video- og tale samtaler er også tilgjengelig over Hangouts, med opptil 10 deltakere. Du kan også gjøre samtaler til andre brukere, og selv ringe til selve telefonnumre, med de fleste tallene i USA kan nås for gratis og andre tilgjengelig på en per-minutt kostnader rate. Filer kan også overføres ved hjelp av Google Disk, selv om direkte overføring via Hangouts var utilgjengelig på tidspunktet for utgivelsen.

Google+ og Gmail

Google+ Hangouts er primært nås på stasjonære via Googles sosiale medieplattform, Google+, og gjennom sin webmail tjeneste, Gmail. Som sådan, kan det integreres kontakter fra Google + -profilen og kontaktlister Gmail, umiddelbart fylle din liste med folk du kjenner. På Gmail, du må aktivere Hangouts ved å klikke på bildet i Gmail chat og velge "Prøv nye Hangouts." På Google+ Hangouts er tilgjengelig med en gang i chatten ruten til på høyre side av nettleseren.

Håndholdte enheter

Hangouts er også tilgjengelig på Android og iOS-enheter via en app nedlasting. Hangouts-appen er gratis og har mange av de samme funksjonene som den webbaserte versjonen. Dette inkluderer muligheten til video eller taleanrop venner på Hangout, og gir deg et effektivt alternativ til langdistanse ringer eller bruke dine minutter. Muligheten til å dele filer via Google Disk manglet på tidspunktet for offentliggjøring, men kjernen fungerer som en budbringer forblir intakt.

Chrome Browser Extension

Hvis du bruker Google Chrome nettleseren, kan du bruke Hangouts-utvidelsen til å holde kontakten uten å være på side Gmail eller Google+. Utvidelsen legger Hangouts prate med den vanlige Chrome-grensesnitt, slik at du kan surfe og chatte samtidig uten å bytte faner eller vinduer. For å installere utvidelsen, gå til Hangouts hovedsiden og klikk på "Datamaskiner" -knappen, etterfulgt av "Last ned" linken. Du vil bli bedt om å bekrefte at du ønsker å installere utvidelsen, hvoretter installasjonen vil starte umiddelbart. Du må kanskje laste Chrome etterpå for å få Hangouts oppe og går.