Hva er Hashtags på Twitter?

Hva er Hashtags på Twitter?


Hashtags er et middel som brukere av sosiale nettverk og microblogging nettstedet Twitter kategorisere søkeord eller emner. Ved bruk av hashtags, brukeroppføringer på nettstedet blir søkbar for andre brukere av ordet etter den koden. Hashtags brukes til å fremme populariteten til emner og bedrifter.

hashtags

Hashtags ble opprettet av Twitter-brukere å trekke oppmerksomhet til søkeord brukt i sine oppføringer, kjent som "tweets". En hashtag er utpekt av "#" symbol. Ordet som følger symbolet er nøkkelordet brukeren har til hensikt å være søkbare. Twitter-brukere har frihet til å liberalt bruke hashtags i sine tweets. Hvis en bruker ønsker å innlemme en setning etter en hashtag, må han eller hun kombinerer alle ordene i en, for eksempel "#twitterhashtags." For en hashtag for å være søkbar, må brukeren ha sin Twitter-konto satt til publikum.

Funksjon

Twitter medlemmer kan søke på nettstedet ved hjelp av søkeord som har blitt plassert etter hashtags og finne alle tilhørende offentlige tweets om dette emnet. Dette gjør det mulig å følge nyheter og informasjon om din favorittlaget ditt, film, nyheter hendelse eller noe annet emne. Tweets som er av spesiell interesse for deg kan lett identifiseres med denne funksjonen.

Personlig bruk

Du kan fremme dine egne tweets ved å bruke hashtags med populære emner. Enten det er tagging en nyhets tilfelle du har innspill om, eller tagging et emne du ofte kommentere, ved hjelp av hashtags kan fremme dine personlige ideer til andre som har interesse for det samme emnet. Siden søkeord eller setning som følger en hashtag kan være alt du ønsker, kan du kreativt tenke på måter å tillate dine tweets å nå flere brukere av det du tagging. Dele en bestemt hashtag med venner kan også tillate en gruppe mennesker til å holde kontakten om et kommende arrangement.

Virksomhet

Bedrifter og organisasjoner bruker hashtags som et middel for å fremme seg selv. En virksomhet kan tagge navnet sitt for å varsle brukere som kan søke etter dem om en kampanje de kjører eller et nytt produkt eller en tjeneste de tilbyr. Dette er et middel for bedrifter å fritt annonsere bare ved hjelp av hva som tilbys til dem av Twitter. Mens du bruker en hashtag garanterer ikke et selskap er å sette diverse informasjon foran alle brukere i det hele tatt, tagging søkeord som er relevante for et selskaps målgruppe øker sannsynligheten mange av dem at de har tenkt å nå se tweet.