Hva er hensikten med Thunderbird Mail System?

Thunderbird er en gratis e-postsystem som ble utviklet av Mozilla. Du kan legge til flere e-postkontoer, fra e-postleverandører som Gmail og Yahoo, ved hjelp av installasjonsveiviseren for e-postkonto. Sett opp hver konto ved å skrive inn ditt navn, e-postadresse og passord, og veiviseren vil finne de riktige innstillingene. Hovedformålet med Thunderbird e-postsystem for å tillate brukere å sende og motta e-post fra flere kontoer.

E-post

Thunderbirds spesiell e-postsystem funksjon er dens Smartfolders. Smartfolders lar deg se alle innkommende post fra tilkoblede kontoer i én innboks. Dette eliminerer behovet for å klikke separat hver knyttet e-postkonto.

Kontakt

Thunderbird email hjelper brukere å holde oversikt over kontaktene som de e-post og motta e-post fra på en jevnlig basis. Du kan legge til personer i kontaktlisten ved å klikke på stjerneikonet, som vises i hver e-post du mottar. Hvis du klikker to ganger, kan du legge annen relevant informasjon om kontaktene dine, for eksempel laste opp et bilde og legge sine telefonnumre.

spam

Thunderbird e-post gir deg beskyttelse mot spam fylle innboksen din. Søppelpost verktøy skjermen hver post du mottar for å se om det er legitimt. Hvis spam-meldinger gjør det gjennom filteret og inn i innboksen din, kan du flagge meldingene, og Thunderbird vil samle informasjon slik at den husker å markere lignende meldinger som spam i fremtiden.

Sikkerhet

Thunderbird e-postsystem fokuserer på å holde din e trygt fra svindel, for eksempel phishing. Som bruker vil du motta et varsel om Thunderbird oppdager en potensiell sikkerhetstrussel. Thunderbird vil også varsle deg umiddelbart når en ny sikkerhetsoppdatering er tilgjengelig for nedlasting for å sikre hver innboksen din er beskyttet.

tilpasning

Thunderbird e-postsystem gir deg muligheten til å tilpasse dine erfaringer med innboksen din ved å legge gratis tilleggsprogrammer. Tilleggene varierer fra kontakt og prosjektledelse løsninger til nyhetslesere og tidsplan ledelse.