Hva er hensikten med Twitter?

Hva er hensikten med Twitter?


Twitter har mange sosiale, næringsliv og politiske roller i moderne samfunn. Kommunikasjon på denne plattformen skje raskt i en væske format og tillate brukere å dele ideer og informasjon og delta i kollektiv handling basert på felles interesser. Forstå språket Twitter lar deg bruke plattformen til sin fulle kommunikasjonskapasitet.

kommunikasjons~~POS=TRUNC plattform~~POS=HEADCOMP

Twitter gir et middel for å kommunisere med en fluid og hurtig takt med hundrevis eller tusenvis av mennesker. Muligheten til å følge og samhandle med alle brukere uten tillatelse-basert aksept system, tillater brukere å nå ut til flere lokalsamfunn og enkeltpersoner over hele verden. Ved hjelp av 140 tegn eller mindre, kan du sende korte tweets, eller meldinger, til folk ved å merke dem med "@username" i en tweet. Denne direkte kommunikasjonsmiddel tillater folk å svare på spørsmål, direkte meldinger til relevante personer uavhengig av en personlig forbindelse og muliggjør deling av informasjon blant store grupper av brukere. Forstå Twitter protokollene vil bedre at du skal kunne forstå hvordan folk kommuniserer ved hjelp av sosiale medier plattform.

fremme Ideas

Twitter kan du spre ideer til dine følgere og til folk som ikke er koblet til nettsamfunnet. Stille spørsmål om virksomheten, sosiale problemer eller nyhetshendelser og merke dem med "#hashtag" -funksjonen vil plassere tweet foran ethvert samfunn eller person som søker etter et lignende tema. For eksempel under den egyptiske revolusjonen i vinteren 2011, folk i Egypt koordinert protester bruker # jan25 hashtag. Folk over hele verden kunne se siste nytt i dette landet under revolusjonen ved å følge # jan25 og #egypt hashtags. En annen bruk av ideen kampanjen er å ta et konsept, som menneskets evolusjon, og legge inn spørsmål eller ideer på dette emnet ved hjelp av en #humanevolve hashtag. Fremme hashtag til brukerne, og på de andre sosiale medier, og ber folk om å svare med samme hashtag. En samtale vil oppstå rundt dette emnet og du kan ta samtaler i bloggen din eller andre sosiale medieplattformer, spre ideene om menneskets utvikling basert på innspill fra et stort fellesskap av brukere.

deling av informasjon

Bruke "@username" og hashtag-funksjonen lar deg også dele verdifull informasjon med mennesker og samfunn. Publisering webadresser relevant for samfunnet eller til en trending topic, bemerket ved hashtag, er et middel for å bruke Twitter for å øke verdien for dine etterfølgere. Koble mennesker med informasjon, uavhengig av om du følger dem, er et annet kraftig verktøy for sosial medieplattform. Forskere, akademikere, fagfolk og kunnskap søkere har nå kommunikasjonsverktøy for å dele informasjon i et hurtig tempo, på tvers av geografiske barrierer, og informasjonen er offentlig slik at andre kan lære av deres arbeid.

Organisere fellesskap og arrangementer

Den hashtag-funksjonen i Twitter tillater brukere å kategorisere og koordinere virkelige interaksjoner. Dette er spesielt viktig for konferansedeltakere, samfunnet arrangører eller aktivister. En konferanse ville utpeke en bestemt akronym for å brukes med en hashtag, som #SXSW for South By Southwest-konferansen, før arrangementet. Deltakere vil da merke en tweet med #SXSW hashtag for å koordinere møter, informere andre om konferansen hendelser eller skanne stream for meldinger om hendelsen.