Hva er HPs Infinity-skjerm?

Hva er HPs Infinity-skjerm?


Hewlett-Packards linje av datamaskiner har bærbare datamaskiner er utformet for underholdning og multimedia formål. Disse bærbare datamaskiner inneholder kraftige grafikkprosessorer for å vise HD-bilder. HPs Broadview Infinity-skjermer gi bærbare datamaskiner med levende hjemmekino video.

Identifikasjon

HPs Broadview Infinity-skjermer er konstruert med en border-mindre lag på toppen av skjermen. Dette gjør skjermen for å tilby bedre vidvinkel. I tillegg er Infinity skjermer kombinert med high-end NVIDIA skjermkort som produserer HD-oppløsninger.

Egenskaper

HPs Brightview Infinity-skjermer har utsikt fullskjerm og en 55 prosent større visningsvinkel på 140 grader (i stedet for de vanlige 90 grader). Ifølge HP offisielle hjemmeside, skjermen har også økt fargeintensitet og bedre lysstyrke og kontrast.

fordeler

bærbare datamaskiner med Brightview Infinity-skjermer fra HP kan gjengi full HD-filmer på en 16: 9-format. Bright viser også Blu-Ray-filmer og grafikkintensive spill i klarhet og detaljer, med en standard oppløsning på 1920 x 1080 piksler.