Hva er i iPad SDK?

IOS software development kit inneholder all programvare som er nødvendig for å utvikle programmer for iOS-enheter, inkludert iPhone, iPad og iPod Touch. Den SDK inneholder Xcode, programmeringsmiljø for iOS. IOS SDK krever en gratis utviklerkonto hos Apple, men en årlig avgift er belastet til å distribuere programmer gjennom App Store.

Apple Developer konto

Apple er vert for programmering ressurser og nedlastinger gjennom Apple Developer Connection nettsted. En gratis utviklerkonto hos Apple tillater deg å laste ned iOS SDK, som er komplett pakke med programvare verktøy er nødvendig for å utvikle, teste og distribuere applikasjoner for alle iOS-enheter. IOS SDK krever en Intel-basert Macintosh som kjører Mac OS X.

IOS SDK

Utviklingsmiljøet for iOS er Xcode, som inkluderer et programmerings editor, kompilator, testverktøy og dokumentasjon for programmeringsspråkene og ramme biblioteker som brukes i iOS utvikling. Den Interface Builder-programmet gir et grafisk grensesnitt for å lage brukergrensesnittet for iOS-programmer eller mockups av planlagte prosjekter. Interface Builder objekter omfatter programmeringskode, noe som åpner for programma logikk for å utlede automatisk fra brukergrensesnittet uten behov for ekstra kode tilkobling av grensesnittet til tilpasset programmering. Standardprogrammeringsspråk for iOS prosjekter er Objective-C, men programvare broer er tilgjengelige slik utvikling å være ferdig i andre språk som Java, Python og Ruby.

Testing og sammenstille

Xcode inneholder en iOS Simulator for å teste de mellomliggende resultatene av koden din uten å måtte overføre kompilerte programmer til en iOS-enhet. Endelig testing, men bør utføres på maskinvareenhetene du forventer dine kunder vil bruke for å kjøre programmet. Dette bekrefter integrasjon med iOS maskinvare grensesnitt samt søknad hastighet på tregere mobil hardware sammenlignet med Mac du bruker for programmering. Den Instruments pakke med testing programvare gir sanntid tilbakemelding på søknaden under utvikling, slik at du kan forbedre hastighet og ytelse.

IOS Distribusjon

En utvikler lisens kan du distribuere programvaren på et lite antall test iOS-enheter. For utbredt distribusjon, belaster Apple en årlig utvikler avgift iOS som inkluderer tilgang til App Store, bruk av Apples applikasjonsbetalingsmekanismer hvis du velger å ta betalt for programvaren, og Apples screening system før offentliggjøring av enhver applikasjon. Du kan publisere så mange apps som du ønsker i løpet av perioden iOS utvikler lisens.