Hva Er Låne Feature på en Nook Color?

Hva Er Låne Feature på en Nook Color?


Når du ønsker å låne en Nook bok, kan du bruke din Nook Color e-bok-leser til å sende din venn en LendMe forespørsel. Din forespørsel deretter vises i din venns ventende låne forespørsel køen. Hvis vennen din velger å akseptere forespørselen, så har du 15 dager til å lese og returnere lånte boken. Barnes & Noble går automatisk tilbake boken til långiveren etter at 15-dagers låne periode, hvis du ikke allerede har gjort det. Du må ha Wi-Fi for å bruke Nook Color sin LendMe funksjonen.

Krav

Kun registrerte Nook Color enheter kan sende en LendMe invitasjon eller forespørsel, og bare mottakere med en aktiv Barnes & Noble online konto kan dele Nook bøker. I tillegg må du konfigurere Nook Color for e-post eller sosiale nettverk tilgang før du kan dra nytte av LendMe funksjonen. Trykk på "Apps" fra Quick Nav Bar, og deretter trykker du på "E-post" for å konfigurere din Nook Color for e-posttilgang. Åpne "Innstillinger" -skjermen og trykker "Social" for å vise Nook Color sosiale nettverk alternativer. Trykk den tilsvarende knappen for å koble din Nook Color til din Twitter eller Facebook-konto.

Sende en forespørsel til Lån

Trykk på "Apps" på Quick Nav Bar, og deretter trykker du på "Nook Friends" fra de tilgjengelige alternativene for å åpne Nook Friends app. Trykk på "LendMe" -knappen, og deretter på "låne" for å vise en liste over kvalifiserte bøkene dine venner har gjort tilgjengelig for lån. Alternativt, skriv en boktittel eller forfatter i søkefeltet nederst i kategorien låne, og trykk deretter på "Søk". Finn boken du ønsker å låne, og deretter trykker du på "låne" for å se en liste over venner som har den boken. Trykk på "Request" knappen ved siden av vennen du ønsker å låne boken fra å starte forespørsel. Du kan også søke tilgjengelige bøker av venn. Åpne "Nook venner" app, trykker du på "Friends" -kategorien, og klikk på navnet til en bestemt venn fra listen som vises. Bla gjennom listen over tilgjengelige Nook bøker til du finner en du ønsker å låne. Trykk på "låne" knappen ved siden av boken å starte låne forespørsel.

Godta eller avvise en forespørsel for å låne

Trykk på "Apps" på Quick Nav Bar, og deretter trykker du på "Nook Friends" fra de tilgjengelige alternativene. Trykk på "LendMe" -knappen, og deretter på "Forespørsler" -kategorien. En liste over alle ventende forespørsler vises på skjermen. Trykk på "Vis Request" ved siden av en person forespørsel om å se flere detaljer om vennen din forespørsel om å låne boken. Trykk på "Ja, låne denne boken" for å la din venn låne boken eller trykk på "Avslå" hvis du ikke ønsker å låne boken. Tapping "Avbryt" lukker forespørsel detaljer uten å ta noen handling, og forespørselen blir værende i køen. Når du låner en bok, vises den i LendMe delen av biblioteket på en hylle som inneholder bøkene du for tiden lånt med antall dager som gjenstår før boken er returnert vises på forsiden.

restriksjoner

Ikke alle Nook bøker er kvalifisert for deling. Kun bøker fra Barnes & Noble Lifetime bibliotek som viser LendMe merket er kvalifisert. I tillegg, Barnes & Noble lar deg bare å låne en Nook bok en gang. I tillegg kan du ikke låne en bok som du har lånt, selv om du har dager igjen på den opprinnelige 15-dagers låne periode. Du kan ikke lagre en lånt bok på Nook Color microSD-kort.