Hva er Laser Printer toner?

Hva er Laser Printer toner?


Laserskriver operere mye annerledes enn blekkskrivere. Det mange kanskje ikke vet er en av de største forskjellene mellom de to utskriftsteknologi ligger i blekk. Mange antar både laser- og blekkskrivere bruker vått blekk, men faktisk, laserskrivere bruker toner, som ikke er flytende, og er ikke bare sprayet på papiret.

Form

Laser toner er et pulver i stedet for flytende form for blekk funnet i blekkskrivere og penner. Selv om laser tonerpulver kan se ut som andre typer pulver, vil det sette flekker klær, hender og de fleste overflater den kommer i kontakt med. For å holde toner fra søl, det er holdt i en tonerkassett, som frigjør den nødvendige mengden av pulveret i skrivere til å skrive ut på sidene.

elektrisk Lading

Når laser toner frigjøres fra tonerkassetten, det er tiltrukket av de riktige delene av papiret ved en elektrisk ladning. En rull i laserskriver belaster visse områder på papiret i form av tekst eller grafikk, tiltrekke toner for å danne de nødvendige ord og bilder. Toneren er fortsatt i en pulverform ved dette punktet. Hvis du skulle ta på toneren som bare har blitt tiltrukket av de riktige områdene av papir, ville de ord og bilder gni lett.

Varme og trykk

Etter at toneren er tiltrukket av papiret for å danne tekst og bilder, er papiret føres over varmevalse. Hvis du har rørt et papir som har knapt forlatt en laserskriver, vil du legge merke til at siden er varmt å ta på. Varmen smelter pulveret på siden. For å sikre at toneren er helt smeltet fast i papiret, er det satt mellom to valser som gjelder press på toner.

farger

Laserskriver toner kan komme i svart eller ulike farger, akkurat som alle andre type blekk. Søknadsprosessen og sette farge toner på et stykke papir er den samme som prosessen med å søke og sette svart laser toner til et papir. En spesiell type fotopapir som vil bindingen med laser toner har blitt utgitt. Overflaten på denne fotopapir vil bindingen med pulverisert toner og tåle varmen nødvendig for å gjøre bindingen siste.

Egenskaper

Laserskriver toner er ikke modig; Det er et fint pulver. Toner er laget av plastikk harpiks, fargestoffer, jernoksid, og et par andre mindre ingredienser for å hjelpe med bonding prosessen. Plast harpiks la tonerpulver for å gå fra et fint pulver til en fast masse som vil bo på papiret. Tonerpartiklene er av varierende størrelse. Jo mindre tonerpartikler jo større oppløsning en laserskriver er i stand til å produsere.