Hva Er Liker Thing på Facebook?

Facebook, som lar deg koble med vennene dine på nettet, består av personlige profiler, sider og grupper. Disse er alle sammen gjennom vennskapsforbindelser og like sider. Når en forbindelse mellom profiler og / eller sider er etablert, begge sider av den forbindelse har tilgang til andres profilinformasjon. Dette betyr at du kan holde deg oppdatert på din favoritt Facebook-sider alt fra din News Feed.

Facebook Content

På Facebook-nettstedet, laster du statusoppdateringer, videoer, linker og bilder å dele med vennene dine. Facebook-vennene dine kan kommentere innholdet og statusoppdateringer å dele sine godkjent eller ikke godkjent, og du kan gjøre det samme til deres. Alternativet er å klikke på "Like" knappen for å vise at du har lest og satt pris på hva de postet. Dette viser seg under Facebook innlegg du "Like" innholdet.

"Liker" på personlige profiler

"Like" funksjonen på personlige profiler vises ved siden av alle statusoppdateringer, kommentarer og medier, for eksempel bilder og videoer. En melding sendes til den personen som eier innholdet å la henne vite at du liker henne informasjon. Du kan gjerne statusoppdateringer eller du kan gjerne spesifikke kommentarer til oppdateringen. Du kan også velge å "motsetning" innholdet hvis du ombestemmer deg.

"Liker" på sidene

"Like" funksjonen på sidene er annerledes enn "Like" -funksjonen på personlige profiler. Når du klikker på "Like" -knappen på en side, er du etablere en forbindelse mellom din konto og den siden. Sidens statusoppdateringer er lagt til din News Feed. Din informasjon er også delt med siden administrator slik at han kan få tilgang til din profil.

ulemper

Når du "Like" en Facebook-side, siden er gitt tilgang til profilen din også. Dette betyr at hvis noen har forfalsket en Facebook-side, er du gi ham din informasjon uvitende. Det er viktig at du sørge for at en side er ekte før du klikker på "Like" -knappen. Du kan alltid gå tilbake og "I motsetning til" en side hvis du ombestemmer deg.