Hva er live feed på Facebook?

Hva er live feed på Facebook?


Den levende fôr - nå kalt "nyeste" - er versjonen av Facebook-nyhetsfeed som lar deg se innlegg, kommentarer og handlinger i sanntid. Du kan filtrere strømmen for å endre hva slags innleggene vises levende. Facebook varsler deg også til nye innlegg og kommentarer i sanntid, selv når du ikke ser på strømmen levende.

Senest

De to visningsalternativer for Facebook-feed er Top News og Siste. Nyeste lister innhold kronologisk med nye innlegg på toppen. Innholdet er oppdatert på den nyeste feed i sanntid. Top News kompilerer innlegg som anses "mest interessant." Innholdet er dømt basert på hva det er, hvor mange mennesker kommentere det og bak innlegget. Innhold på din Top Nyheter er ikke organisert kronologisk.

filtrering feed

Du kan filtrere Nyeste feed for å bare vise noen innlegg, eller bare for å vise innlegg fra enkelte brukere. Klikk på pilen som peker nedover ved siden av "Siste" og velg innholdet du ønsker å se live. Hvis du ønsker å opprette en spesifikk liste over brukere å se innhold fra, gå til "Konto"> "Rediger venner" og klikk på "Create a List" -knappen. Når listen er opprettet, kan du velge den fra det nyeste innholdet menyen.

varsler

Facebook varsler deg om nye kommentarer og ny aktivitet på veggen via et meldingssystem og på siden varsler. Hvis du er overalt på facebook.com og mottar en ny melding, vil et varsel dukker opp i nedre venstre hjørne av skjermen. Ved å klikke varselet vil ta deg til aktiviteten. I tillegg til disse sanntids varsler, vil Facebook legge websiden tittelen til hvor mange uleste elementer du har - det vil si "Facebook (2)" - og viser varslings tall i øvre venstre hjørne av skjermen ved siden av Facebook-logoen . Disse endringene alt finner sted i sanntid.

kommentarer

Kommentarer på Facebook innlegg foregå i sanntid; Hvis du ser et innlegg vil du se når en ny kommentar er lagt ut uten å oppdatere siden. På denne måten kommentarer kan utvikle seg til samtaler mellom brukere som bruker Facebook på samme tid. Du vil også få varslinger for kommentar tråder du er involvert i, selv om de ikke tar plass på veggen.