Hva er Live Preview i Office 2007?

Live Preview er en av de mange forbedrede funksjonene i Microsoft Office 2007. Live Preview fungerer med Ribbon verktøylinjen slik at en bruker kan se formateringsvalg før du bruker dem i et dokument. Denne funksjonen vises i Word, Excel, PowerPoint og Outlook 2007.

Funksjon

I tidligere versjoner av Office-produkter, en bruker brukt formatering, for eksempel skrift og avsnittsmaler, i dokumenter uten å vite hva resultatet ville se ut. Ved hjelp av Live Preview, velger brukeren teksten bruke formatering og deretter ruller gjennom skrift eller avsnitts alternativer. Når brukeren beveger seg, til tekstendringer reflektere formatering som kan brukes. For å bruke en formatering valg, klikker brukeren et valg.

typer

Live Preview brukes for forhåndsvisning i mange, men ikke alle, formatering kategorier. Du vil finne Live Preview for Office-programmer for elementer som fonter, kuler, stiler, temaer og bilder. Noen formateringsvalg vises som miniatyrbilder, og andre viser opp som en liste.

fordeler

Ved hjelp av Live Preview sparer tid fordi brukerne kan forhåndsvise sine formaterings beslutninger - ikke mer å endre formateringen flere ganger for å få nøyaktig det utseendet du ønsker. Live Preview gjør også valgene mer synlig for brukerne. Med tidligere versjoner av Word, for eksempel, mange brukere ikke vet alle formateringsvalg som er tilgjengelige for dem.