Hva er Memory Access Violation?

brudd memory access skje når programmer prøver å slette og tilgang GpFontFamily referanser. GpFontFamily representerer en gruppe skrifttyper med tilhørende attributter. Etter et program har blitt slettet som hadde mye GpFontFamily referanser, ber det det som kalles status oppregning feil.

symptomer

Programvare ikke oppdatert på riktig måte, kan korrupte enhetsdrivere og defekt RAM alle være meldingene for minnetilgangsbrudd feil. Mange av disse feilene er knyttet til Windows XP Service Pack 2 og Vista Service Pack 1 installasjon. Utføre oppgaver du normalt ikke utføre på maskinvaren din kan be ondsinnede koder som inspirerer en minnetilgangsbrudd.

Data Execution Prevention

For å bekjempe denne feilen, introduserte Microsoft en løsning i Windows XP Service Pack 2. Data Execution Prevention (DEP) ser for ondsinnede koder og muligheter for ondsinnet kode for å utnytte. Noen programmer som du har kanskje ikke kompatible med DEP; Derfor vil du også må installere en tredjeparts kode generasjon program som Just-in-Time code generator.

spillkonsoller

Etter sjåfører har blitt oppdatert for grafikkort, har spillerne også opplevd minne brudd tilgang. Bare rulle tilbake den siste driveren nedlasting som du har utført. Besøk leverandørens nettsted for å laste ned oppdateringer som kan være tilgjengelige.