Hva er Microsoft Dynamics AX?

Hva er Microsoft Dynamics AX?


Microsoft Dynamics AX er den nyere versjonen av Microsoft Axapta. Programvaren er kategorisert som en enterprise planlegging programvare (ERP). Microsoft Dynamics AX tillater bedrifter å administrere og evaluere ulike aspekter av deres selskap over flere steder.

finansielle funksjoner

Microsoft Dynamics AX er lastet med funksjoner for å hjelpe til med det økonomiske aspektet av virksomheter. Den inneholder en hovedbok, bank lederfunksjon, leverandørgjeld og fordringer ledelse sentre, menneskelige ressurser avdeling med lønn beregningsfunksjoner, bekostning lederfunksjoner og kostnadsstyring rapporter og guider.

Kunderelasjoner Funksjoner

Denne programvaren inneholder en customer relationship management system som tillater brukere å spore kunder, potensielle kunder og leverandører. Med Microsoft Dynamics AX-brukere kan også få tilgang til en service management funksjon for å opprette, kaller redigering og sporing service for kundene.

Produksjonsledelse Egenskaper

Mange bedrifter bruker Microsoft Dynamics AX for å holde orden på produksjonen. Denne programvaren gir brukerne muligheten til å spore inventar, overvåke kostnadene for forsyninger og produkter, lage en modell av produksjonssyklusen, spore arbeidsflyt og sjekke statlige reguleringer av produkter, tjenester og sikkerhet.

eksterne funksjoner

Microsoft Dynamics AX har også eksterne komponenter tilgjengelig for bedrifter som trenger dem. Disse komponentene inkluderer: Sharepoint Services enterprise portal, SQL rapportering integrasjonstjenester, SQL Analysis Services og Microsoft Dynamics Mobile 1.5 utviklingsverktøy.