Hva er Microsoft Net Framework 2.0?

Microsoft .NET Framework er en "plattform for å bygge, distribuere og kjøre web-tjenester og applikasjoner," ifølge Microsoft MSDN. Dessuten gir det en flerspråklig miljø for integrering av eksisterende applikasjoner og tjenester med nyere generasjons seg.

Struktur

Microsoft .NET Framework er laget av tre deler: Common Language Runtime, som er den utførende motor for .NET Framework-programmer; en hierarkisk sett med enhetlige klassebiblioteker, som også gir klasser for rollebasert sikkerhet; og en versjon av Active Server Pages kalles ASP.NET.

versjon 2.0

Microsoft .NET Framework versjon 2.0 installerer .NET Framework kjøretidsfiler og tilknyttede filer som kreves for å kjøre programmer som er utviklet mot .NET Framework v2.0. Det forbedrer også skalerbarhet og ytelse for applikasjoner.

Systemkrav

Microsoft .NET Framework 2.0 støtter følgende operativsystemer: Windows 2000 Service Pack 3, Windows 98, Windows 98 Second Edition, Windows ME, Windows Server 2003 og Windows XP Service Pack 2. Videre må datamaskinen ha en Windows Installer, Internet Explorer og minimum 280 MB diskplass.