Hva er Microsoft Office Student & Teacher Edition?

Hva er Microsoft Office Student & Teacher Edition?


Microsoft Office Student and Teacher Edition er en fullverdig, fullt fungerende versjon av Microsoft Office er laget spesielt for pedagogisk bruk.

Krav til å kjøpe

For å kjøpe noen pedagogiske versjonen av Microsoft-produkter, inkludert kontor Student and Teacher, må du være i stand til å vise en elev eller lærer ID på salgsstedet. Online salg portaler ofte godta en fakset eller mailet kopi av din ID.

programvare~~POS=TRUNC

Microsofts populære programmene Word, Excel, Outlook og PowerPoint er inkludert i denne programvaren.

alternative Names

Flere versjoner av Microsoft Office har båret "Student and Teacher Edition" navn, inkludert Office XP og Office 2003. I Microsoft Office 2007, sluttet denne versjonen blir produsert. Det har blitt erstattet med Microsoft Office Home and Student for studenter (som faller Outlook og inkluderer den nye OneNote) og akademisk prising av Microsoft Office Professional for lærere.

oppgradering

Microsoft Office Student and Teacher Edition er ikke oppgraderbar og kan brukes på en datamaskin. Den faglige lisens av Microsoft Office koster bare litt mer enn Student and Teacher Edition, men gir mye mer fleksibilitet; alle lærere er kvalifisert til å kjøpe denne lisensen.

Betraktninger før du kjøper

Microsoft Office er ikke den eneste tekstbehandling løsning; en gratis løsning er Openoffice, og en konkurrerende betalt løsning er Corel Wordperfect. Fordi lisensen er så begrenset, vurdere å kjøpe den fullstendige versjonen av Microsoft Word i stedet for den pedagogiske versjonen.