Hva er Microsoft SQL Express Server?

Microsoft SQL Server Express er en gratis utgave av SQL Server. Denne gratis versjonen har en redusert undergruppe av funksjonene som er tilgjengelige i den lisensierte versjonen, men er fullt funksjonell for læring T-SQL og støtte mindre applikasjoner. Microsoft gjør denne versjonen som skal pakkes for omfordeling av uavhengige programvareleverandører.

ytelses~~POS=TRUNC

SQL Server Express er i stand til å kjøre databaser opp til 10 GB i størrelse. Den støtter maksimalt en CPU og opptil 1 GB RAM. Denne versjonen vil kjøre på både 32- og 64-biters versjoner av Windows. Det gir ikke støtte for indekserte visninger, tabell eller indeks partisjonering eller parallelle konsistenskontroller ved å bruke databasen konsistens kontrolløren (DBCC) funksjonen.

sikkerhets~~POS=TRUNC

Alle versjoner av Microsoft SQL Server 2008 gir C2 Overensstemmelse sporing alternativer, som fange mislykkede og vellykkede forsøk på å få tilgang til uttalelser og objekter i databasen.

rapporteringsmuligheter

SQL Server Reporting Services er tilgjengelig i et begrenset kapasitet i Express versjon. "Report Designer" og "Manager" funksjoner som støttes, men integrasjon til Sharepoint, e-post og fildeling levering av rapporter og rapport historier er ikke tilgjengelig.

Utviklingsverktøy

Microsoft SQL Server Express er integrert med Microsoft Visual Studio for enklere koding. Den støtter bruk av "IntelliSense", som gir forslag og autofullfør evner til kommandoer som blir skrevet i Visual Studio-grensesnittet.

Business Intelligence

Express-versjonen ikke støtter Microsofts "Business Intelligence" funksjoner. Det er ingen støtte for data mining eller analysetjenester i og av de spesialiserte utgaver av SQL Server-programvaren. For å få tilgang til disse tjenestene krever kjøp av en kjerne utgave - enten Enterprise eller Standard.