Hva er noen Web Security Issues som bør vurderes for web-baserte tiltak?

Når du tar på web-baserte tiltak, bedrifter ofte ikke klarer å innse konsekvensene av potensielle sikkerhetsproblemer. Hvis ikke tatt hensyn til, kan sikkerhetsspørsmål avspore en ellers fruktbar web-basert prosjekt. Før du utfører en av disse prosjektene, er det viktig å vurdere noen av de truslene som du kan ha til å forholde seg til.

kryptert data

Når du gjør forretninger på nettet, må du vurdere nytten av krypterte data. Når informasjon blir sendt fra en datamaskin til en annen, går det gjennom flere poeng for å komme dit. Hvis dataene ikke er kryptert, kan noen avskjære det underveis. For å bekjempe dette problemet, selskaper arbeider med Secure Socket Layer (SSL) og digitale sertifikater. Dette bidrar til å redusere mot risiko for at informasjon blir tatt mens den blir sendt til deg fra en kunde.

virus

Et annet potensielt problem i håndteringen av web-baserte tiltak er trusselen om virus. I noen tilfeller kan hackere prøver å ødelegge ditt nettsted eller din server med virus. Disse kan komme i mange forskjellige former, og det kan ta litt tid å finne ut hvordan de fungerer når de er implementert. For å bekjempe dette problemet, trenger du noen form for antivirusprogram og en brannmur satt opp slik at ingen virus kan komme gjennom.

hackere

Når du har en web-basert initiativ, du må også være på utkikk etter hackere. Hackere kan potensielt hacke inn i servere og endre ditt nettsted. Ved å gjøre dette, kan hackere endre linker på nettstedet ditt, slik at de er betalt når salget er generert. De kan også sabotere din side å negativt påvirke kundens kjøp beslutninger. På grunn av disse truslene, må du hele tiden overvåke din nettside eller web-grensesnitt for å sikre at hackere ikke er involvert.

phishing angrep

I noen tilfeller kan phishing-angrep negativt påvirke din web-baserte tiltak. Hvis kundene trenger å logge inn på din plattform eller annen grunn, er det mulig for svindlere å bruke phishing som en måte å komme inn på sin konto. Denne typen angrep innebærer en scam artist sende en e-post som utga å være din virksomhet, i et forsøk på å få innloggingsinformasjon. Når dette skjer, svindlere har full tilgang til kundens kontoer.