Hva er Pandora Media, Inc?

Hva er Pandora Media, Inc?


Pandora Media, Inc. er selskapet bak nettradiotjeneste Pandora Radio, tilgjengelig på Pandora.com. Pandora Media, Inc. ble grunnlagt i 2000 og er ansvarlig for utviklingen av Music Genome Project. Per juli 2011, er selskapet president Joseph J. Kennedy, som begynte i selskapet i 2004 og fungerer også som daglig leder og styreleder.

Om Pandora Media, Inc.

Grunnlagt av Tim Westergren i januar 2000, ble Pandora Media opprinnelig kalt Savage Beast Technologies. Joseph J. Kennedy tok over som president i Savage Beast i 2004, med Tim Westergren tar stillingen som Chief Strategy Officer. Savage Beast endret sitt navn til Pandora Media i juli 2005. Fra 2011 Pandora Media sysselsetter over 350 personer, og ligger på 2101 Webster Street, Suite 1650, Oakland, California.

Pandora Media Produkter

Pandora Media har alltid handlet om å identifisere musikktrekk via Music Genome Project og skreddersy en musikk-utvalg til en brukers spesifikasjon, som skjer med Pandora Radio. Før Pandora Radio tok av, ble imidlertid den teknologien som brukes til å spille musikk i slike forhandlere som Best Buy og Barnes & Noble. Mens Pandora Radio er fortsatt det primære fokus for selskapet, de også bruke sine tjenester for å gi målrettet annonsering ved hjelp av lyd, video og bilder. Denne annonseringen er tilgjengelig i alle gjentakelser av Pandora-tjenesten, og bruker slike opplysninger som alder, sted og musikalske valg.

Music Genome Project

I hjertet av Pandora radio tjenesten er Music Genome Project, som har vært under utvikling siden etableringen av selskapet i 2000. Musikk analytikere som arbeider på Music Genome Project lytte til sanger og definere dem av deres funksjoner - opp til 400 mulige - både for å hjelpe Katalog sanger og koble dem på en måte som forstår en lytterens musikksmak. Denne musikalen "DNA" bidrar til å levere relevant musikk som en lytter vil nyte. Alle egenskaper er definert av kvalifiserte musikk analytikere - ikke maskiner - og prosjektet omfatter både indie artister og forblir up-to-date med nye artister og sanger som de er utgitt.

Pandora Filosofi

Filosofien bak Pandora radio er å gi sine brukere en radio opplevelse tilpasset deres smak. Pandora tar sitt navn fra den greske mytologiske karakter Pandora, som kjent åpnet esken hun ble forbudt å åpne og ble gitt, blant annet gave musikk. I tillegg til å gi lytterne avenue å lytte til sin favorittmusikk og sjangre, søker Pandora å innføre lyttere til ny musikk tilpasset deres interesser som definert av at lytterens personlige radiostasjon.

Om Pandora Radio

Pandora radio har blitt utviklet ikke bare for nettbruk, men også for smartphones, velger biler og visse Internett-kompatible TVer. Brukere på Pandora kan opprette opptil 100 tilpassede radiostasjoner basert på sang, artist eller album. En stasjon kan være raffinert av lytteren vurdering sanger som de spiller, noe som bidrar til stasjonen forstå en lytterens smak og ytterligere skreddersy stasjon. Pandora kontoer er gratis med visse begrensninger. Pandora One, Pandora Media betalt tjeneste, koster $ 36 per år fra og med juli 2011. Pandora One tilbyr tilgang til Pandoras desktop applikasjon, samt høyere lydkvalitet og ubegrenset lytting tid hver måned.