Hva er Persienner Window Glass?

Hva er Persienner Window Glass?


Ofte installert på varme klima boliger, rullegardiner vinduer består av et sett med smale, overlappende ruter. Opereres av sveiv, den rullegardiner vinduets spjeldene vippe opp og ned for å tillate eller begrense luftstrømmen. Persienner vinduer egnethet for et prosjekt avhenger i stor grad av lokal klima; mens vinduene 'unike design øker et hjem energieffektivitet i mange klima, vinduene fungerer dårlig under spesielle omstendigheter. Hvis du lære om egenskaper og egnede applikasjoner for rullegardiner vinduer, kan du finne ut om de passer behovene til ombygging eller nybygg prosjekt.

Persienner Window Glass

Avhengig av vinduets høyde og utforming, et rullegardiner vindu består av to eller flere smale, rektangulære glassruter. Begynnelsen på vinduets bunnen, rutene overlapper i stil med louvered dører eller horisontale persienner. Vanligvis enkel glassvegg, sidene av rullegardiner vindusrutene passer inn i en kanal, som kobles til vindusrammen og maskinvare. Selv om rullegardiner vindusrute størrelser varierer i henhold til den totale størrelsen på vinduet, varierer de fra 3 inches bredde eller større i bredden og en fot eller mer i lengde.

Persienner vinduskarmen og maskinvare

Persienner rammer er noen ganger tre blant historiske hjem blant eldre konstruksjon og typisk metall blant nyere konstruksjon. Metallet kanalene som holder rutene på sine sider kobles til vindusrammen via en hengsler. Mens hengslene på den ene side av rammen bare tillate bevegelse, hengslene på den motsatte side kobles til en forkrøpning mekanisme inne i rammen eller montert på rammens overflate. Et håndtak eller knott stikker ut fra vinduet og kontrollerer bevegelsen av rullegardiner vinduets ruter. Glasset huske både utover, for å åpne og sitte parallelt med hjemmet gulvoverflaten, og innover, for å reir mot hverandre i en vertikal, lukket stilling.

Persienner Vindu Fordeler

I en helt åpen, rullegardiner vinduer gir betydelig større eksponering for uteluft og ventilasjon. Mens som en del av mer vanlige vinduer må alltid være lukket, slik som de faste rutene av dual-hang vinduer og horisontale glidere, åpner hver rute i en rullegardiner vinduet. Den ekstra ventilasjon levert av rullegardiner Windows 'økt åpent område tilbyr effektiv, naturlig kjøling i varmt klima. I tillegg, i sin helt åpne stilling, rullegardiner vindusglass forbli litt skrå bort fra byggverkets mur og skur regnvann bort fra vinduets åpning under mange forhold.

Persienner Vindu Ulemper

Persienner vinduer er generelt uegnet for klima som krever tett forseglet vinduer og klimakontrollert indre områder. I tillegg, mens andre typer vinduer ofte dra nytte av dual-glasert eller lav-e glass som reduserer temperaturen overføring, mange rullegardiner vindusrutene består av single-glaserte eller klart glass. På grunn av mengden av rutene og deres hekke, lukket stilling, rullegardiner windows "rutene sjelden skape en lufttett forsegling og potensielt øke oppvarmingsbehovet i indre områder.