Hva er PNF filer?

Hva er PNF filer?


En Windows-basert operativsystem trenger hundrevis av forskjellige typer filer for å kjøre effektivt. En type fil bruker extension .pnf. Dette er et system-laget fil som fungerer sammen med en annen type fil for å opprettholde ulike konfigurasjonsinnstillinger.

PNF filer

En PNF fil er en Forhåndskompilert Setup Information File. Når det har blitt opprettet, eksisterer det en .pnf fil i system mapper som er fulle av filer som brukes av Windows for å opprettholde systemrelaterte funksjoner. En .pnf fil er sannsynlig å være i "Inf" -mappen inne i hoved "Windows" install. Ikke endre navn eller endre filer som finnes i Windows-installasjonskatalogen. De mange programmer installert på din PC kan du se disse filene jevnlig for instruksjoner om hvordan du kjører riktig. Endre systemfiler, inkludert .pnf filer, kan negativt påvirke hvordan datamaskinen fungerer.

Opprette PNF filer

Windows oppretter automatisk .pnf filer. Med mindre du er en programvareutvikler simulere installasjonen av et program i et Windows-basert miljø, vil du aldri trenger å opprette en .pnf fil manuelt. Når et program er installert, vises en INF-fil vanligvis installert langs den. Dette er en viktig fil for vellykket drift av bestemte programmer, og en .pnf fil er vanligvis laget sammen med INF-filen for å opprettholde programmets forhold til INF-filen og datamaskinen.

Bruke PNF filer

Mye som etableringen av .pnf filer, er bruk av .pnf filer gjøres automatisk. Du trenger ikke å lansere en .pnf fil. Når et program som bruker en .pnf fil kjøres, den vet å referere til .pnf filen før du fortsetter med andre funksjoner. Dette er alt gjennomført uten innspill fra brukeren. Bruken av .pnf filen skjer helt bak kulissene slik at den kan kjøre gratis fra bruker forstyrrelser.

PNF fil funksjoner

En INF-filen er egentlig en liten tekstfil som inneholder liste over programspesifikke filene som ble installert med programmet som INF-filen ble opprettet. Programmet viser til denne listen når du kjører, slik at den er i stand til å kunne lansere disse filene. Den .pnf filen er hva programmet bruker for å finne INF-filen. Den .pnf er også en liten tekstfil, men i stedet for som inneholder en liste over alle installerte filer, den inneholder navnet og plasseringen av INF-filen, samt informasjon om innholdet i INF-filen.