Hva er Promo Studiepoeng på IMVU?

Promo studiepoeng, også kalt "predits" for kort, er en spesiell type kreditter du kan tjene og bruke på IMVU hjemmesiden. I motsetning til vanlige studiepoeng, som er kjøpt med ekte penger, kan promo credits være tjent gratis, slik at du kan egentlig få gratis elementer for din IMVU avatar.

Tjene Promo Credits

Du tjener 1000 promo credits rett og slett ved å opprette en ny konto på IMVU, og 500 mer ved å bekrefte e-postadressen din etter at du opprettet kontoen. Du kan også tjene ekstra promo credits ved å utføre bestemte handlinger, for eksempel å invitere dine venner til å bli med deg på IMVU gjennom offisielle henvisning programmet, "liking" IMVU på Facebook, installere verktøylinjen IMVU, laste ned utvikler app til din iPhone eller deltar i partner tilbyr. Du kan alltid finne en oversikt over alle de aktuelle måter å tjene promo credits ved å plassere markøren "Credits" knappen i menyen øverst på IMVU hjemmesiden og klikke "Tjen Credits."

Tilbringe Promo Credits

Promo kreditter er brukt akkurat som vanlige studiepoeng. Mens du er logget inn på IMVU nettstedet, kan du se din nåværende mengde promo studiepoeng i informasjonslinjen øverst på hver side. Bla gjennom IMVU element katalogen; når du finner et element du liker, klikker du bare på "Kjøp nå" -knappen.

restriksjoner

Hvis du har både normale kreditter og promo studiepoeng og kjøpe en vare, vil normale kreditter bli brukt først; vil du bare kunne bruke promo credits til å kjøpe elementer hvis du ikke har noen normale studiepoeng. I tillegg kan du ikke overføre promo kreditter til en annen konto, kan du bruke dem til å spille spill, bruke dem til å kjøpe ting som en gave til en annen bruker, kan du bruke dem til å kjøpe Shout out, eller bruke dem til å kjøpe musikk. Hvis du er et innhold skaperen, kan du ikke bruke promo studiepoeng for å betale sender gebyr når du laster opp et element for å gjennom katalogen.

betraktninger

Promo studiepoeng kan være en god måte å komme i gang på IMVU. Ved hjelp av promo kreditter, kan du få noen elementer for din avatar gratis og finn ut hva IMVU er som uten å bruke noen penger. Dette gjør at du kan foreta en informert beslutning om hvorvidt du ønsker å kjøpe noen normale studiepoeng. Men restriksjoner på hva du kan gjøre med promo credits, samt det faktum at normale kreditter er alltid brukt først, sikrer at du må bruke penger for å delta fullt ut i utviklermiljøet.