Hva er registret Damage?

En database som brukes av Windows-operativsystemer, inneholder systemet registret en sentral database som lagrer informasjon knyttet til systemdrift og program konfigurasjon. Den inneholder informasjon om systemets brukere, datamaskinens programmer. Registeret kan bli skadet på ulike måter, hindrer et program evne til å kjøre skikkelig. Noen ganger kan registret skader føre til at hele systemet til å slutte å fungere.

Feil konfigurasjon

En bruker kan konfigurere registeroppføringer ved hjelp av det innebygde register editor. Vanligvis bør en bruker ikke dette, som gjør en utilbørlig endring kan skade oppføring og få den til å slutte å fungere. Registret bruker spesifikke parametre og kommandoer som du må følge nøyaktig, ligner på hvordan et programmeringsspråk bruker nøyaktig syntaks til å utføre kommandoer. Selv bare en feil tegn kan forårsake feil.

Rot

Overdreven støy forårsaket av ubrukte og unødvendige registeroppføringer kan gjøre datamaskinen tregere. Når du avinstallerer programmer eller slette brukere, relaterte registeroppføringer bli foreldet. Vanligvis vil avinstalleringen slette disse oppføringene, men ofte brutt ringer og andre spor igjen. Et register renere kan løse dette problemet ved å rense registeret av disse gamle oppføringer. Flere tredjeparts rengjøringsmidler tilby denne tjenesten, samt noen anti-virus og vedlikeholdsprogrammer.

skadet Minne

Noen ganger, en skadet minnebrikke, eller RAM, kan føre til at datamaskinen feilaktig rapport registret skader. Ved oppstart, vil Windows varsle deg om registret skader og starte datamaskinen på nytt, bare for å vise den samme meldingen på nytt. Du kan erstatte eller fjerne en RAM-brikke og se om problemet løser. Du kan også konfigurere Windows til å bruke mindre minne og se om dette løser problemet. Hvis en metode som fungerer, så din RAM må byttes ut. Hvis du ikke kan erstatte RAM, kan du deaktivere Registerkontroll så det vil ikke kjøre ved oppstart.

hackere

Cyber ​​kriminelle kan skade datamaskinens register hvis du ikke tar riktige skritt for å beskytte systemet. Windows 2000 og XP har en innebygd funksjon som kalles Remote Registry service. Dette tillater folk å få tilgang til registeret og endre den fra en annen datamaskin via Internett. Hackere kan gjøre alt fra å plante virus til å bruke datamaskinen til å starte angrep mot andre datamaskiner 'registre. Deaktivering Remote Registry tjenesten, samt ved hjelp av anti-virus programvare og brannmur vil bidra til å sikre datamaskinen mot denne typen register skade.