Hva er Ridgeway intranett Mail Server?

En Ridgeway intranett postserveren samler og leverer i-bundet og ut-bundet e-post innen en bestemt selskapets intranett. I motsetning til Internett-post, intranett postservere eneste ruten post innen en lukket informasjon matrise, det vil si fra en ansatt til en annen.

Intranettet

Intranettet, må ikke forveksles med internett, er enhver lukket informasjonssystem jobbe dedikert, privateide eller innleide servere. En respektive intranett system gir et selskap med mer sikkerhet og legger et lag av beskyttelse mot hackere eller cyber-kriminelle, som ikke har direkte tilgang til selskapets servere.

intranett servere

Intranett servere, som serverne en gang vedlikeholdt av Ridgeway, kan enten installeres på stedet eller plassert i sikre anlegg off-site. Disse serverne er stormaskiner som rute og re-rute e-post utstedt til og fra ansatte i samme selskap. Snarere enn å sende en e-post ut på Internett, som millioner av brukere har tilgang til, et intranett server bare ruter e-post fra en ansatt til neste, uten noen gang å bruke Internett-protokoller.

Ridgeway Nå Tandberg

Ridgeway Systems & Software, basert i Reading, England, ble kjøpt av Tandberg i 2004. Det hadde vært et privateid selskap som spesialiserer seg på IP-video og talekommunikasjon.