Hva er Rundll.exe?

PC-brukere blir kjent med Rundll.exe grunn av beskaffenheten av rundll ansvarsområde; det har en tendens til å generere konflikter og problemer som kan redusere en PC funksjonalitet eller bringe den til å stoppe opp.

Historie

Som datamaskiner operativsystemer vokste til å gi mer komplekse applikasjoner, ble programvaren som trengs for å imøtekomme dette, as original operativsystemer som MS-DOS kan bare håndtere ett program. Fra og med Windows 95, Microsoft implementert en rutine kalt Rundll - Kjør Dynamic Link Library.

Funksjon

Rundll fungerer som en pool av ressurser - for det meste CPU tid og minne. Rundll.exe styrer dette bassenget og sørger for at køen forblir ryddig, slik at programmer og periferiutstyr ikke er i konflikt, og føre til at datamaskinen til å krasje.

typer

Ved Windows 98, Microsoft oppgradert Rundll.exe til 32 biter, derav rundll32.exe. Den opprinnelige versjonen var 16 bits.

Betydning

Windows kommandolinje-grensesnitt tillater brukere å skrive inn "Rundll.exe" og oppsett sin egen biblioteket for dynamiske koblinger. Dessuten holder ctrl + alt + delete og bringe opp oppgavebehandling gjør det mulig å stoppe Rundll.exe.

Advarsel

Rundll.exe kan føre til programmer for å fryse på grunn av sin natur; det overordnete flere krav om begrensede ressurser. Kompatibilitet med Rundll.exe kan også være et problem.

Forebygging / løsning

Når Vista treffer butikkene, forbrukere klaget over utbredelsen av Rundll.exe feil. Den egentlige årsaken er ikke Vista, men heller inkompatibilitet med eldre programvare.