Hva er spesielt Printer Head Cleaning?

Hva er spesielt Printer Head Cleaning?


En skriver hodet er mekanismen i en blekkskriver som sprayer blekket på papiret. Det er festet til, eller installeres i nærheten, blekkpatronen. Rengjøring av skrivehodet krever bruk av programvaren, og i noen tilfeller, manuell rengjøring med en spesiell løsemiddel.

Hensikt

Skriver hoder som blir tilstoppet med støv eller tørr blekk påvirke kvaliteten på utskrift prosjektet. De kan også hindre at skriveren kan skrive ut. Et dataprogram og løsemidler kan rense skriverhodet og gjenopprette utskriftskvaliteten.

programvare

Skriveren hodet rengjøring verktøyet som følger med skriverens programvare vil skrive ut en serie med bilder på ett enkelt ark. Disse bildene vil bli vist på skjermen. Hvis bildene matche opp, rengjøring var vellykket. Hvis bildene ikke stemmer overens, vil prosessen må gjentas. Hvis bildene ikke samsvarer opp etter tre renseforsøk, er nødvendig manuell rengjøring.

Håndbok

Isopropylalkohol brukes til å rengjøre skriveren hoder når den spesielle hode rengjøring verktøyet svikter. Hvis skriveren hodet er flyttbare, er det tatt ut og gjennomvåt over natten. Hvor skriveren hoder ikke er flyttbare, er en bomullsdott dynket i isopropylalkohol brukes til å pensle området. Etter tørking skriveren hodet rengjøring verktøyet kjøres på nytt.