Hva er Uber Twitter?

Uber Twitter er navnet på en tredjeparts Twitter-applikasjon som senere skiftet navn til UberSocial. Det er en av de mest populære måter å få tilgang til Twitter fra en mobil enhet. Den gir deg all funksjonalitet av Twitter nettsted med flere andre funksjoner integrert inn i den.

Navneendring

Søknaden ble populær som Uber Twitter da den ble opprinnelig utgitt. Så, i februar 2011, Twitter innlevert en klage mot Uber Twitter og midlertidig suspendert tilgang fra sine programmer. Klagen behandles varemerke krenkelse, siden Uber Twitter søknaden faktisk hadde Twitter-navn i tittelen. Umiddelbart etter at klagen, skiftet selskapet navn til UberSocial å passe i varemerkelover. Det er også lansert nye apps for nedlasting i hver mobil butikken.

Bruke Twitter

Med UberSocial søknaden, kan du legge inn meldinger til Twitter-kontoen akkurat som du var på en datamaskin. Når du skriver i en melding på UberSocial, kan du faktisk inkludere meldinger lengre enn 140 tegn. Når meldingen vises, vil det bare bli forkortet for å passe. Det er også enkelt å tweet hashtags og trending emner med UberSocial mobil plattform. Dette gjør at du kan legge inn og lese meldinger mens du er på farten.

UberView

UberView er en funksjon som kommer med UberSocial applikasjon for iPhone. Med denne funksjonen kan du forhåndsvise en kobling deles på Twitter. For å gjøre denne funksjonaliteten arbeidet, trenger du bare å slå telefonen til liggende modus eller trykk på en tweet med en link i den. Når du gjør dette, vil det forhåndsvise siden linken vil ta deg til, uten at du forlater UberSocial plattform for å se den.

Andre funksjoner

UberSocial gir også en rekke andre funksjoner for brukerne. For eksempel, med UberSocial plattform, kan du tweeter et bilde du har på telefonen din. Du kan også legge til steder i dine tweets slik at vennene dine kan holde følge med hvor du er. UberSocial har en kontakt bok som også lar deg enkelt nevne andre i dine tweets uten å måtte slå opp sitt brukernavn. Hvis du skriver ut en tweet, og må stoppe, kan du lagre utkast og komme tilbake til det senere.