Hva er vanlige Skrive ut filer?

De vanligste filtypene som brukes for utskrift er JPEG, TIF, GIF og PNG. Disse filtyper har forskjellige egenskaper som gjør dem egnet for bruk i forskjellige situasjoner. Valg av filtype er avhengig av formålet med bildet. Andre hensyn inkluderer fil størrelsesbegrensninger og kompatible programmer.

JPEG

Også kjent som Joint Photographic Experts Group filer, JPEG er nyttig på grunn av sin høye grad av tilpasningsevne. Filstørrelse og kvalitet kan tilpasses brukerens behov. Jo større bildekvaliteten som kreves, jo større filstørrelsen. Jo lavere kvaliteten på bildet som kreves, jo mindre størrelsen på filen. JPEG er ofte brukt til å lage små størrelser filer som er egnet for web.

TIFF

TIFF står for Tag Image File Format og er en annen vanlig brukt filformat. TIFF-filer med filer tilby større mengder data som skal lagres i filer enn JPEG-filer. Den er kompatibel med mange operativsystemer, inkludert Microsoft og Apple Mac. størrelse og egenskaper Filen kan tilpasses brukerens behov.

PNG

PNG, som står for Portable Network Graphics er en relativt ny filtype som tilbyr en mer moderne og allsidig format. Kompresjonsteknikker holde filstørrelsen lavere enn på andre formater uten å redusere kvaliteten på bildet. Imidlertid er PNG-filer kjent for å være litt tregere til å opprette og vise enn andre filformater.

GIF

GIF-filer, også kjent som Graphic Interchange Format-filer, brukes for bilder som skal brukes på Internett. Kvaliteten som kan oppnås med disse filene har sine grenser. Filene også ikke beholder dimensjoner på grunn av deres konstruksjon for bruk på internett.